Om Ownit

Ur Ownits egen presentation:

”Ownit är utmanaren på den svenska bredbandsmarknaden. Ownit erbjuder bättre kvalité, bättre service, men till ett lägre pris. Ownit ger mer för mindre.

Vår vision är att alltid vara ledande på pris, service och kvalitet. Våra tjänster vänder sig till bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatkunder.

Vår affärsidé är att vi skall erbjuda fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag
en kostnadseffektiv helhetslösning avseende bredband, telefoni, TV och LAN-installation. Det innebär att kunden får öppenhet och valfrihet. Vad det i slutändan handlar om är att Ownit vill behålla sina kunder genom att leverera en tjänst som är mer attraktiv än konkurrenternas, inte genom långa avtalstider.

Vår styrka är att vi tar ett helhetsgrepp om kunden. Detta innebär att vi installerar den senaste tekniken, att vi är engagerade och att vi tillsammans med kunden försöker hitta en affärsmodell som passar. Vi levererar också snabba och stabila bredbandsuppkopplingar, tillhandahåller full service och support på nätet för att du som kund ska slippa krånglig administration.

Vår ambition är att tjänsten skall vara tillgänglig för alla, oavsett ålder, med eller utan teknisk kompetens. Vi som arbetar inom Ownit har lång erfarenhet från telekommunikation och bredbandsbranschen och vi arbetar alltid efter ambitionen att ansluta våra kunder på det mest kostnadseffektiva sättet. Genom samarbete med nätleverantörer försöker vi nå så många kunder som möjligt.

Ownit har verksamhet i Stockholm, Uppsala, Göteborg, Malmö, Lund och Helsingborg.

Om du vill läsa mer: http://www.ownit.se/om-oss.aspx
En informationsfilm om Ownit: http://www.ownit.se/ownit-film.aspx

Antal besök: 760